Meniu Închide

Totul despre panouri de cofraje

Pereții și tavanele sunt construite folosind cofraje. Aceste șabloane permit o acoperire mai mare a spațiului și o formatare mai rapidă.

Aceste panouri cofraj sunt realizate din materiale precum metal și lemn. Pentru proiectul dumneavoastra, ar trebui să utilizați unul dintre panourile disponibile. Puteți obține ajutor de la personalul de asistență pentru a selecta panoul ideal.Este benefic să știți că aceste panouri sunt disponibile în metal și lemn, acesta din urmă având mai multe utilizări și beneficii.

Cu toate acestea, pe șantierele de construcții sunt utilizate mai multe panouri de lemn decât alte soiuri, deoarece este mai ușor de lucrat, mai bine la tăiere și mai ductil decât alte materiale. Trei straturi de lemn sunt lipite încrucișat cu adeziv impermeabil pentru a crea panourile de cofraj. Cele mai multe lemnul nostru este plop. Lamelele longitudinale care alcătuiesc aceste două straturi exterioare sunt îmbinate între ele. Scânduri transversale mai scurte care sunt luate cu bufet și capete de cadru alcătuiesc stratul mijlociu. De asemenea, puteți betona pereți și stâlpi monolitici folosind aceste panouri cofraj. În urma utilizării acestor panouri au fost dezvoltate și alte sisteme de formatare,.

Totul despre panouri de cofrajePanourile de cofraj au urmatoarele avantaje:

  • Stabilitate dimensionala datorita constructiei inchise.
  • Creștere foarte mică a fisurilor
  • Rigidități și rezistențe ridicate la încovoiere
  • Suprafață șlefuită pentru rezultate ideale
  • Costuri reduse deoarece sunt multe piese turnate
  • longevitate mare ca urmare a lipirii generale

Pentru ce sunt folosite mai exact sistemele uriașe de panouri?

Pereții exteriori și interiori ai clădirii sunt toți betonați într-o singură etapă folosind acest proces, care scurtează semnificativ perioada de construcție. Ei sunt angajați în construcția de complexe de apartamente, structuri publice și comerciale, drumuri, aeroporturi, baraje și căi navigabile în zilele noastre. Structurile mari de panouri pot fi folosite pentru a construi toate componentele principale ale clădirii, cum ar fi pereții exteriori și interiori, plăcile de podea, tavanele și scările.

În locuințe și structuri publice, elementele de acoperiș cu panouri mari sunt utilizate de obicei ca acoperișuri integrate fără acoperiș, iar în structurile industriale, înălțimea panourilor de acoperiș poate ajunge până la aproximativ 12 metri. Greutatea structurilor de panouri mari variază în funcție de modul în care clădirea este împărțită în componente prefabricate. De obicei, cântărește între 1,5 și 7,5 tone. Cerințele pentru crearea unui sistem de panouri mari includ toleranța la presiuni laterale mari, viteza mare de execuție, uniformitatea suprafeței de beton, reducerea costurilor proiectului și toate cele de mai sus.

 

Înapoi
WhatsApp
Email
Call Now Button