Meniu Închide

Ce sunt schelele metalice?

Ce sunt schelele metalice?

Ce sunt schelele metalice?Schela din metal, care este construită din oțel pentru rezistență și longevitate, este o schelă de acces care permite angajaților să ajungă la locuri înalte și îndepărtate. Metalul este unul dintre diferitele materiale pe care o companie le poate selecta atunci când ridică schela metalică, iar schelele oferă acces temporar în timpul construcției, întreținerii și reparațiilor. Atunci când schela trebuie să suporte multă greutate, să funcționeze în medii severe sau să fie deosebit de robustă, este de obicei necesar metal. Materialele de schelă din aluminiu și lemn sunt alternative.

Schelele structurale pe bază de metal oferă o varietate de beneficii. Metalul este flexibil într-o serie de circumstanțe și este extrem de puternic și de lungă durată. Deși nu este rigid sau excesiv de elastic, nici nu este suficient de rigid pentru a preveni apariția fisurilor și a altor defecte. Oamenii pot utiliza schele din metal cu mașini și materiale mari, deoarece pot suporta greutăți foarte mari. Schela din metal este necesară peste o anumită înălțime din cauza greutății inerente a schelei, chiar și fără ca nimic să fie transportat pe el.

Schelele joase pot fi la fel de utile precum cele înalte

Companiile de construcții au opțiunea de a-și păstra propriul inventar la îndemână sau de a angaja o companie care să stabilească acces temporar pentru un proiect. Deși ocazional pot fi sudate, proiectele de schele din metal sunt în mod normal fixate împreună cu șuruburi și cleme. Acestea pot prezenta podele, linii de siguranță și alte materiale pentru a face lucrul mai sigur și mai simplu. Sunt făcute pentru a fi reutilizabile. De asemenea, poate fi izolat pentru a reduce riscul de șoc electric într-o circumstanță în care personalul poate lucra cu electricitate.

Pentru mobilitate, unitățile de schele joase din metal pot fi montate pe roți și pliate. Echipamentul este portabil, permițând lucrătorilor să-l mute pe un șantier sau între locații fără a utiliza multă energie pentru a-l configura pentru fiecare nouă utilizare. Cu toate acestea, o problemă cu produsele mobile este pericolul ridicat de furt. Spre deosebire de schele mai mari, mai staționare, care ar avea nevoie de un echipaj de lucru pentru dezasamblare și transport, echipamentul poate fi scos de pe locul de lucru de către oricine, indiferent de accesul acestuia în zonă.

Ce sunt schelele metalice?

Un inginer ar putea fi implicat în procesul de proiectare și instalare a schelelor înalte pentru proiecte de construcție. Lucrătorii trebuie să inspecteze periodic toate piesele pentru uzură, piese libere și alte probleme. Atunci când lucrează la înălțimi considerabile, aceștia trebuie să folosească și echipamentul de siguranță adecvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi
WhatsApp
Email
Call Now Button