Meniu Închide

Tehnologiile folosite pentru cofraje

Tehnologiile folosite pentru cofraje

Tehnologiile folosite pentru cofrajeÎn prezent, podelele din clădirile super înalte, etajele de refugiu și alte structuri folosesc pardoseli din beton cu grinzi de oțel cu secțiune H formate pe loc. Există o metodă tradițională de matriță pentru schela metalica, pentru ultimul etaj al clădirii.

Elementul de bandă diagonală declarată și elementul de coardă superior și inferior sunt înnodate separat, formând un cadru de sprijin triunghiular cu triunghiul echilateral. Elementul de bandă perpendicular descris este sudat la două capete și centrul elementului de coardă superior și inferior descris.

Sistem de cofraj pentru podea din beton cu un cadru de formă de grinzi de bară de oțel și o grindă de oțel cu secțiune în H. Un bloc este realizat cu o strângere scurtă descrisă în capătul inferior al cadrului de forma a grinzii de bară de oțel. Cele două pene de lemn triunghiulare sunt plasate între strângerea scurtă descrisă și cadrul de formă a grinzii de bară de oțel. Lungimea cadrului de formă a grinzii de bară de oțel descrisă este aleasă în funcție de distanța dintre grinzile de oțel din secțiunea H. Când se utilizează modelul de utilitate pentru a construi, sarcina este mult redusă, iar eficiența operațională a crescut în mod eficient posibilul risc de siguranță asociat cu cofrajele la altitudine mare și provocarea tehnică asociată cu construirea unei podele de beton turnate în loc cu grinda H.

Modelul de utilitate

Oferă un tip de sistem de cofrare a podelei din beton cu grinzi de oțel din secțiunea H. Este alcătuit dintr-un cadru în formă de grindă cu bară de oțel, așa cum este descris mai sus, o grindă de oțel cu secțiune în H, o grindă scurtă, o pană de cherestea în formă de triunghi, o chilă strânsă și un șablon.

Sunt descrise tot felul de tipuri de cadre de cofraj cu grinzi de bară de oțel dar și un sistem de cofraj pentru podea din beton turnat pe loc cu grinzi de oțel cu secțiune în H. Cadrul de formă a grinzii cu bară de oțel este alcătuit dintr-o coardă superioară, o coardă inferioară, un element perpendicular, un element diagonal și o bară de tragere. Bară de tracțiune este sudată între două coarde inferioare, elementul perpendicular al inimii este sudat în două capete, iar centrul coardei superioare și inferioare. Un sistem de cofraj pentru podea din beton de tip H secțiune cu grinzi turnate la loc, inclusiv oțel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi
WhatsApp
Email
Call Now Button