Meniu Închide

Ce procese sunt utilizate pentru a face distanțiere din beton

Ce procese sunt utilizate pentru a face distanțiere din beton

Din cele mai vechi timpuri, au fost utilizate distanțiere din beton. În funcție de tipul de distanțiere pentru cofraje, există diverse tehnici de construire a acestor distanțiere. Fiți conștienți de faptul că utilizarea unei mașini de distanțiere este cea mai bună și mai simplă tehnică pentru a crea distanțiere de beton. Aproape toți consumatorii sunt îngrijorați de prețul realizării unui distanțier din beton, care este o problemă semnificativă. Tipul de distanțiere din beton utilizate determină acest preț. Înainte de a cumpăra un distanțier din beton, este important să vă familiarizați cu fiecare soi și să luați în considerare cu atenție fiecare dintre ele.

Diverse tehnici de realizare a distanțierilor de beton

Ce procese sunt utilizate pentru a face distanțiere din betonDistanțiere din beton dur: Acest tip de grinzi de beton sunt frecvent utilizate în clădiri mari cu fundații puternice și grinzi de podea. Barele de armare cu un diametru de 32 sau mai puțin sunt, de asemenea, utilizate cu acest tip de distanțiere de beton.

Distanțiere prinse: în diferite proceduri, cum ar fi activitățile de betonare, aceste tipuri de distanțiere de beton sunt fixe și nu se rotesc. Din acest motiv, instalarea distanțierului de clemă este foarte simplă și ușoară. Cu alte cuvinte, un distanțier cu clemă este utilizat atunci când stabilitatea distanțierului este de cea mai mare importanță. De asemenea, țineți cont de faptul că, clema acestui stil special de distanțiere de beton a limitat și restricționat restul barelor de armare utilizate.

Ce procese sunt utilizate pentru a face distanțiere din beton

Distanțiere de beton care nu necesită o clemă. Aceste distanțiere de beton pot găzdui bară de armare de orice dimensiune. Cu toate acestea, rotirea și deplasarea sunt posibile în timpul instalării. Pentru a preveni rotirea distanțierului de beton în timpul instalării, ar trebui utilizat un instrument precum un cârlig de sârmă pentru a le menține stabil.

Atunci când se utilizează material plastic, aceste distanțiere din beton sunt proiectate să aibă o atingere redusă cu suprafața cofrajului și să împiedice pătrunderea substanțelor corozive.

Distanțiere combinate. După cum sugerează și numele, această categorie de distanțiere de beton combină două sau mai multe modele de distanțiere diferite. Pentru a maximiza utilizarea distanțierilor de beton și a economisi timpul și cheltuielile de instalare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi
WhatsApp
Email
Call Now Button